Over ons

WERK IN NEDERLAND B.V.

Werk in Nederland B.V. focust zich met succes op de Nederlandse arbeidsmarkt en de daarbij behorende vacatures en weet op deze wijze een binding te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van werving & selectie in Zuid-Nederland lieten wij in mei 2010 onze website www.werkinbrabant.nl restylen. Met de oprichting van www.werkinnederland.nl richten wij ons nu op de volledige Nederlandse arbeidsmarkt. Dit doen we via onze 38 webpagina’s, namelijk de landelijke website www.werkinnederland.nl, provinciale en branche webpagina’s. Onze website is altijd up to date en wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste vacatures uit uw regio en branche!

WERK IN NEDERLAND WERKT

Carrière maken is belangrijker dan ooit. Op alle mogelijke manieren proberen werkgevers en werknemers elkaar te vinden. Internet is daarbij een belangrijk medium om contacten te leggen en kennis te maken. Werk in Nederland B.V. opereert op nationaal, provinciaal en branche niveau en heeft een database aan vacatures door heel Nederland. Dus bent u als werkzoekende op zoek naar een veelbelovende, succesvolle carrière? Of bent u als werkgever op zoek naar een goede kandidaat? Dan kunnen onze speciaal ontworpen 'search agents' u helpen daarvoor de passende match te maken. Wij zijn er klaar voor, u toch ook?

WERK IN NEDERLAND VOOR WERKZOEKENDEN

Alles wat u uzelf maar wenst bij het vinden van een geschikte vacatures is terug te vinden op onze uitgebreide website. Werkinnederland.nl is bij uitstek geschikt voor het vinden van een passende baan en biedt u hierbij tevens de nodige ondersteuning door middel van een speciaal ontworpen 'Vacature Search Agent', welke vacatures selecteert die goed bij u zouden passen. We proberen ook het maken van een beslissing makkelijker te maken door tevens bedrijfspresentaties aan te bieden op onze website. Zo leert u het bedrijf waar u wilt gaan solliciteren eerst wat beter kennen. Maak nu eenvoudig een gratis account aan zodat u direct kunt starten met het samenstellen van uw persoonlijke profiel. Werkgevers die geïnteresseerd zijn in uw kwaliteiten en ervaring kunnen dan contact met u opnemen. We wensen u veel succes met solliciteren!

WERK IN NEDERLAND VOOR WERKGEVERS

Is uw organisatie op zoek naar veelbelovend personeel? Dan kunt u gebruik maken van onze platform waar werkzoekende met u in contact kunnen komen. Uw vacature(s) worden geplaatst op onze landelijke, provinciale en branche webpagina’s. Wanneer u op zoek bent naar de meest geschikte kandidaten, benaderen wij voor u potentiële werknemers door middel van een speciaal ontworpen “CV Search Agent”. Deze zoekt voor u de meest geschikte kandidaten naar aanleiding van uw eisen. Dit bespaart u enorm veel tijd, want er wordt voor u al een voorselectie gemaakt. U hoeft dus zelf niet meer uit te zoeken welke Cv's matchen met uw vacatures. Bovendien zorgt deze functionaliteit ook voor een stukje kostenbesparing, mocht u bijvoorbeeld een partij in moeten schakelen om voor u een selectie te maken uw diverse Cv's. U ontvangt automatisch geschikte Cv's per e-mail, handiger kan niet! Het benaderen van de potentiële werknemers via Werk in Nederland is dus niet alleen effectief, maar ook stukken voordeliger dan werven via andere online vacaturebanken of recruiters. Zo is Werk in Nederland interessant voor groot-, midden- en kleinbedrijf. Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van een of meerdere vacatures bieden wij ook de mogelijkheid uw organisatie te presenteren en te promoten. Zo kunt u middels een online bedrijfspresentatie uw organisatie profileren en laten zien waar uw organisatie voor staat. Voor extra promotie kunt u tevens onder de aandacht komen door een opvallende banner op onze webpagina. Indien u veel vacatures wilt plaatsen dan kan dat automatisch worden gegeneerd op onze webpagina’s. Werk in Nederland is zeer concurrerend en transparant in haar prijs. Dit bieden wij u aan via onze pakketten brons, zilver en goud. Meer informatie hierover vindt u hier. Uw bedrijf en uw vacatures krijgen bij Werk in Nederland de aandacht die het verdient!

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers